Atheist Rap proslavio 13. rođendan Močvare | Soundguardian.com

Atheist Rap je u subotu navečer ugostio “dobrih” petstotinjak ljudi, unatoč tome što je ponuda koncerata u našoj metropoli bila zaista neloša. Kolege kažu da su Rundek u VIP Clubu i Dječaci u Tvornici rasturili koncerte, a jednako dobri bili su i Atheist Rap. Pa krenimo…

Jedan od najboljih klubova u Zagrebu ovih dana slavi svoj 13. rođendan, a u goste su između ostalih pozvali i ekupu iz Novog Sada, koja je 2000. godine prvi put nastupala u Lijepoj našoj i to upravo u Močvari. Bendu su predgrupe bili domaći Mašinko i Pankreas, koji su pozornicu okupirali do nešto iza 23 sata. Domaći punk pošteno je zagrijao publiku prije nego su na strage stigli Radule, Dr. Pop, Atzke, Leki i Dulles.

atheist rap zagreb mochvara 2012photo: PIXSELL

Odlično raspoloženi Atheist Rap koncert su započeli u veselim tonovima. Osim što su odsvirali sve svoje hitove, uključujući i Varburg limuzinu, Blu trabant, Zapadna Evropa, Tri jutra zemlje, Dr. Pop i Tetoviranje, predstavili su i nekoliko stvari sa svojeg novom albuma. Naravno, odradili su i pjesmuljak Felićita (puno bolju verziju talijanskog hita).

dr pop atheist rap zagreb mochvara 2012photo: PIXSELL

Čitav koncert je Atheist Rap bio jako raspoložen, još i više jer je publika bila jednako dobre volje. Pravi gušt. Iako stane više ljudi u Močvaru nego što ih je bilo u subotu, taman je sve bilo popunjeno da ne bude previše. Bend je naravno čestitao rođendan Močvari, a ispričali su kako su objeručke prihvatili poziv da prisustvuju velikom slavlju. Nakon sat i pol svirke odlučili su se pozdraviti, ali publika nije odustajala i “vratili” su ih na pozornicu nakon samo par minuta. Uz kratki bis i dva sata koncerta bend se pozdravio s publikom.

Nakon čak 23 godine sviranja, Atheist Rap još jako dobro zna svoj posao, a za prigode kao što je njihov koncert nije teško odvojiti pare. Močvari želimo najsretniji rođendan, pogotovo ako će nas i dalje uveseljavati jednakim koncertima.

Leave a Reply