Atheist Rap humanost na delu – remixpress.com

HUMANOST NA DELU NA KONCERTU GRUPE ATHEIST RAP

http://remixpress.com/humanost-na-delu-na-koncertu-grupe-atheist-rap/

Atheist Rap sinoć je u klubu “The Quarter” u Novom Sadu održao koncert povodom svog 25. rođendana koji je bio humanitarnog karaktera.

ateist rap qurter

 

Ulaznica nije bila definisana novčanom vrednošću već je publika donirala konzerviranu hranu i vodu za pomoć postradalima u poplavama koje su nas zadesile nedavno. U klubu je bila postavljena i kutija, tačnije stari televizor, za prikupljanje novčanih priloga.

Atheist Rap Quarter outside

 

Za ovaj potez naših dragih Novosađana i njihove verne publike koja je ispoštovala i bend i ljude kojima je pomoć potrebna dodeljujemo im ocenu deset sa zvezdicom!

Oboren je i rekord posećenosti kluba jer je u njemu bilo 750 ljudi, a verovali ili ne, ispred kluba ostalo je nekoliko stotina ljudi.

Atheist Rap Quarter show

 

Atheist Rap se oglasio i na svojoj zvaničnoj facebook stranici povodom ovog vrlo uspešnog poduhvata: “Na sinoćnjem koncertu prikupljeno je 2.394 komada trajnih konzervi, 617 flaša vode od 1,5L i 141 balon od 5L vode. Akcenat akcije je bio na prikupljanju robe, a zahvaljujući pre svega našim dragim prijateljima i fanovima iz Metlike (Slovenija) prikupljen je i novčani prilog: 441 euro i 3.150dinara. U klubu je bilo 750 ljudi a ispred još nekoliko stotina. Hvala publici u klubu na sjajnoj atmosferi, bend je uživao u svakoj sekundi koncerta. Posebno hvala svima onima koji su predali robu za postradale u poplavama i ostali ispred kluba Quarter. Jako smo ponosni na našu publiku i celu akciju!”

Grupaciji Atheist Rap u ovoj akciji pomogli su Crveni krst Novog Sada i Udruženje Prevent koji će prikupljenu pomoć distribuirati do onih kojima je namenjena.

photo: Petar Gavrilović i Nikola Nastasić i Gabriel Radatović

Leave a Reply