Atheist Rap News

NASTUP ATHEIST RAPA PRED 100.000 LJUDI NA BEOGRADSKOM BEERFESTU

 Belgrade Beer Fest Atheist Rap

Grupacija Atheist Rap je u petak 15. avgusta nastupila na beogradskom Ušću, na tradicionalnom Beerfestu. Ateisti su nastupili u terminu od 23,15 do 00,30h. (more…)

ATEISTI U ZORU „ZAPALILI“ FUSION STAGE EXITA

atheist rap 2014 exit

Iako su mnogi fanovi i prijatelji benda komentarisali da je termin početka nastupa u 04,30 loš za bend, ispostavilo se da je bila ispravna procena organizatora da će nastup Atheist Rapa na Fusion stageu Exita 2014. i u to doba biti odlično posećen. (more…)

Pošto se 14.10.2013. navršilo godinu dana od kako je preminuo pevač legendarne pulske grupe KUD Idijoti Branko Črnac – Tusta (1955-2012), tri prijateljska benda sa prostora bivše Jugoslavije su njemu u čast, u isto vreme, na svoje oficijalne FB profile postavile snimak pesme „Sjećam se“. (more…)

Festival ekstremnih sportova Pannonian Challenge, koji se tradicionalno svakog avgusta održava u Osijeku je najveće takmičenje u ekstremnim sportovima u jugoistočnoj Europi. Postoji već 14 godina, a okuplja svake godine sve veći broj svetski poznatih vozača, izvođača i zaljubljenika u ekstremne sportove. Ove godine festival će se održati od 14. do 18. avgusta na više lokacija u Osijeku. (more…)

Novosadska grupacija Atheist Rap učestvovaće 19.04. na PungArt festivalu u Sloveniji. Festival se održava u mestu Metlika, u kojem su Ateisti već imali odličan i dobro posećen nastup (na ludoj proslavi rođendana gostilne Bartus 2010. godine).

Pored Atheist Rapa na PungArtu će nastupiti i njihovi prijatelji Brkovi iz Zagreba, sa kojima jedva čekaju da se sretnu, da podele emocije, razmene ideje i energiju.

Festival traje dva dana, a na njemu pored Ateista i Brkajlija nastupaju još Psihomodo Pop, Karmakoma, B.T.K, Sedukt, Industbag , BB shop i nekoliko DJ-eva.

Dan kasnije 20.04. novosadski pankeri će prvi put od osnivanja benda nastupiti u Ogulinu, u tamošnjem Dreams rock caffeu. Vikend kasnije, tačnije u petak 26.04. Ateisti gostuju u Jagodini, u klubu Talir, a u subotu 27. aprila u pivnici Hollywood, u Gornjem Milanovcu.

PungArt

Sa radošću i nevericom možemo konstatovati da stanovnici planete Zemlje, među kojima deo populacije čine fanovi i članovi Atheist Rapa, konačno mogu da odahnu jer nas je apokalipsa , uprkos najavama, ovog puta zaobišla. (more…)

Ako se nekim slučajem desi da smaka sveta ne bude 21.12, eto nas već veče kasnije u velikoj sali SPENS-a! Šanse za ovakav rasplet su minimalne, ali ljudski je nadati se… (more…)

Članovi grupe Atheist Rap će se serijom koncerata oprostiti od publike koja ih je pratila i podržavala svih prethodnih godina pošto se najavljeni datum kraja sveta 21.12.2012. ubrzano približava. (more…)

DUBIOZA KOLEKTIV & ATHEIST RAP u PULI ZA TUSTU!

 

U nastavku akcije za skupljanje sredstava za lečenje našeg drugara Tuste, grupacija ATHEIST RAP će nastupiti u Puli sa svojim bosanskim prijateljima DUBIOZA KOLEKTIV. (more…)

U beogradskom klubu Gun će 26. i 27. septembra biti održan koncert podrške za Tustu.

(more…)

Grupacija ATHEIST RAP je rešila da se aktivno uključi u politički život Srbije, tako da smo odlučili da na predstojećim predsedničkim izborima u vrh političke elite lansiramo svog kandidata. (more…)

Grupacija Atheist Rap je 2012. godinu počela klupskim nastupima po Srbiji, a tokom proleća odsviraće i nekoliko koncerata po regionu. Matori pokvarenjaci će u aprilu nastupiti i u Švajcarskoj… (more…)

Grupacija Atheist Rap će nastupiti 31.12. na Gradskom trgu u Sremskoj Mitrovici na koncertu koji se organizuje povodom dočeka Nove 2012. godine. (more…)

Saradnjom MI6, Scotland Yarda i BIA otkriva se pozadina skorašnjih nemira na ulicama Londona: Naša redakcija je došla do ekskluzivnih snimaka iz arhiva  srpskih obaveštajnih službi (more…)

Koncert grupacije Atheist Rap u centru Kovačice  koji je trebao da se održi u subotu 30. Jula je odložen za 19. Avgust tekuće godine. Ista meta isto ostojanje, vid’mo se!

Page 1 of 2[1]2