Atheist Rap Press

“PRETERANI ATEISTI”, Dom Kulture , NS, 10. oktobar 2019.

(more…)

Dugogodišnji prijateljski bendovi Defenders Of The Universe iz Nemačke i novosadski Atheist Rap krunisali su višegodišnju saradnju zajedničkim izdanjem. 

(more…)

Novosadski bend Atheist Rap zajedno sa nemačkim sastavom Defenders of the Universe, objaviće 1. oktobra zajedničko izdanje sa 12 novih pesama.

(more…)

Najveći spektakl priredili su domaćini, veliki Atheist Rap koji je proslavio trideset godina postojanja.

(more…)

photo: Marko Ristić

Čuveni novosadski pank rok bend Atheist Rap u 2019. godini obeležava jubilej – trideset godina kontinuiranog postojanja i stvaralaštva. Tim povodom će na Addiko Fusion bini EXIT festivala održati ekskluzivan koncert na kojem će im se na bini pridružiti i Vladimir Kozbašić Pećinko, jedan od dvojice osnivača benda!

(more…)

 

Lagano je započela nova sezona programa “Sviraj stare” u Vintage Industrial baru, a ima li boljeg početka od odavanja počasti starim punk hitovima. I to ne bilo kojim, već onim novosadskih legendi Atheist Rap. (more…)

Brazilski alternativni magazin „Zona Punk“, napravio je plejlistu sa pesmama pank, hardkor i metal bendova iz zemalja koje učestvuju na Svetskom prvenstvu u fudbalu… (more…)

Pank rok grupa Atheist Rap iz Novog Sada je objavila spisak datuma i klubova u kojima će nastupiti na predstojećoj evropskoj turneji. (more…)

…Atmosfera se zahuktala i kad su Ateisti stigli na scenu svi su bili spremni za dobri stari pank. Pozdravili su prisutne, čestitali 24. odnosno 18. rođendan i počeli da prže. Bukvalno. Sve je gorelo. (more…)

Dečiji hor Čuperak i Vladimir Radusinović Radule iz benda Atheist Rap snimili su zajedno novu verziju čuvene pesme „Wartburg Limuzina“.

 

Pogledajte novi spot Atheist Rap! (VIDEO)

“Robija” je pravi mali film!

“Robija” je četvrti video spot novosadske pank-rok grupe Atheist Rap sa njihovog sedmog studijskog albuma “Uberlauf” koji je u digitalnom formatu i na CD-u objavila izdavačka kuća Lampshade Media. (more…)

Novosadski punkeri ATHEIST RAP objavili su četvrti spot za pesmu sa svog aktuelnog albuma “Überlauf”, a ovog puta odlučili su se da ekranizuju numeru “Odoh ja u čvrčke”. (more…)

Nakon što je novi album “Überlauf” novosadskog punk rock benda ATHEIST RAP doživeo i svoje vinilno izdanje u režiji hrvatskog izdavača PDV Records (prvo vinilno izdanje u 27 godina karijere), Novosađani se spremaju za još jedno žestoko leto, kada će svoju novu ploču koncertno promovisati po letnjim festivalima širom regiona. (more…)

Šesti album novosadskih punk rock veseljaka je zaživio i u vinilnom formatu. (more…)

U okviru promocije svog novog studijskog albuma “Uberlauf” novosadska grupa Atheist Rap održala je sinoć (6. 2. 2016) koncert u beogradskom klubu Magacin Depo. Kao njihovi gosti pred punom salom nastupili su i sastavi LUR, Gužva u 16-ercu i Goblini.

(more…)

Page 1 of 3[1]23